mobile logo

Banden

“Houd grip op de weg met de juiste banden”

Op zoek naar autobanden in Friesland? Bij Autobedrijf Hoekstra in Hylaard heeft u keus genoeg. En met het professionele advies van onze vakmensen bent u zeker van de beste autobanden voor uw auto. Naast de verkoop van autobanden bent u ook bij ons ook aan het juiste adres voor het monteren en balanceren van uw autobanden.

Autobanden van topmerken
In het assortiment van Autobedrijf Hoekstra vindt u autobanden van vele topmerken zoals:

  • Continental
  • Dunlop
  • Goodyear
  • Michelin
  • Vredestein

Autobanden advies op maat
Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten. Zo zijn er autobanden die geschikt zijn voor hoge snelheden, maar bestaan er ook autobanden waarmee u bespaart op uw brandstofgebruik. Wij adviseren u graag over de autobanden die passen bij uw wensen.

Autobanden voor de winter
Bij lage temperaturen zorgen winterbanden voor meer grip en veiligheid. Natuurlijk vindt u deze autobanden ook in ons assortiment.

Autobanden monteren en balanceren
Nieuwe autobanden aangeschaft? Dan zorgen onze monteurs voor een snelle en professionele montage. Bovendien besteden we aandacht aan het balanceren van de banden.

Kies voor autobanden van Autobedrijf Hoekstra 
Kortom, voor autobanden in Friesland gaat u naar Autobedrijf Hoekstra. Kom langs in onze garage in Hylaard of bel ons op 058 – 251 92 16 voor meer informatie.