mobile logo

VAG groep

“Met iedere auto kunt u bij ons terecht”

logos1

VAG groep: Volkswagen, Audi, Seat en Skoda

Volkswagen AG (VAG) is een Duitse multinational en een van ’s werelds grootste autofabrikanten, met een aanzienlijke collectie merken in het portfolio: Volkswagen, Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Seat en Skoda, plus vrachtwagens en de motorenfabrikant Ducati. Bij ons in de garage in Hilaard (vlakbij Leeuwarden) kunt u terecht met autoschade of voor onderhoud met de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. 

Auto van de VAG groep? U kunt bij ons terecht voor onderhoud of schade

Bent u de trotse eigenaar van een auto die geproduceerd is door de VAG groep? Dan kunt u met uw autoschade of auto onderhoud terecht bij onze garage. Autobedrijf Hoekstra heeft al ervaring sinds 1971 met deze auto’s. Wij kunnen ons dan ook specialist noemen. Heeft u een ruime bedrijfsauto of misschien juist een beest van een sportwagen, dat maakt voor ons niks uit. De reparaties en onderhoud verzorgen we direct en vakkundig in onze autogarage. Dat Autobedrijf Hoekstra een betrouwbare partner is, weten al onze klanten. Voor onze service komen zij daarom regelmatig terug.

VW, Audi, Seat en Skoda occasions

Niet alleen voor reparaties en onderhoud kunt u terecht bij ons, ook verkopen wij geregeld, zeer kwalitatieve, occasions van deze merken. Daarvoor kunt u naar deze pagina. Elke week vindt u bij ons een ‘weekaanbieding’. We geven een speciale prijs aan een auto, die een week of twee weken geldt. Alleen dan kunt u de auto voor een ‘scherpere’ prijs vinden. Heeft u interesse in een auto van deze merken? Hou dan vooral onze website en/of Facebook in de gaten. Staat uw droomauto van één van deze merken er niet bij? Neem gerust contact met ons op, dan zoeken wij een mooie occasion voor u. Dit hebben wij al voor verschillende klanten mogen doen met een geslaagd resultaat!

Heeft u een auto uit de VAG-groep? Neem contact op!

Wij focussen ons vooral op deze groep, maar pakken in de praktijk alle merken aan, ook een Tesla. Ongeacht het automerk kunt u bij ons terecht voor vakkundig onderhoud en een degelijke reparatie van uw autoschade. Neem dus ter alle tijden contact met ons op of breng een bezoekje aan onze garage in Hilaard (vlakbij Leeuwarden). U kunt dan met uw eigen ogen zien wat voor type auto’s wij verkopen en hoe onze specialisten te werken gaan met het repareren van een VW, Audi, Seat en Skoda (VAG-groep). Ook onderdelen zijn bij ons te bestellen en natuurlijk kunt u in alle auto’s die wij aanbieden een testrit maken. We zien je graag terug! 

Belangrijk!
Ontvang per mail uw APK-reminder

Bandenservice
Montage + balanceren maar 18,- excl. BTW

Servicebeurt nodig?
Gaat u voor de kleine of grote servicebeurt?

Gevalletje schade?
Ook autoschade pakken wij grondig aan