mobile logo

Occasion van de week

“De klant is koning, al sinds 1972”

logos1

Deze week in de aanbieding: de Fiat 500 C 1.2 Lounge Cabriolet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een prachtige, tweedeurs cabriolet uit 2015. Gelabeld met een ‘C’ is deze fantastische auto ook nog eens milieuvriendelijk. Het gemiddeld gebruik van de Fiat 500 C 1.2 Lounge is 1 op 23. Hiermee is het ook een duurzame auto. Met een actieradius van 814 km is deze cabriolet het perfecte vervoersmiddel voor langere ritten tijdens de warme zomermaanden! Dakje open en rijden maar!

De eerlijke prijzen van Autobedrijf Hoekstra

De gemiddelde occasionprijs van de Fiat 500 C 1.2 Lounge zit op €14.665. Bij Autobedrijf Hoekstra hanteren wij echter alleen de scherpste prijzen. Deze auto is van u voor maar €12.750! Voordat u deze auto naar huis rijdt, is hij ook nog een volledig nagekeken, wordt hij weer apk gekeurd en ondergaat hij een volledige afleveringsbeurt. Zo bent u verzekerd van de topkwaliteit die u van ons gewend bent.

Proefritje maken in de Fiat 500 C 1.2 Lounge

Een proefritje maken is natuurlijk altijd mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers voor het inplannen van een afspraak. Uiteraard staan wij ook vrijblijvend klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.